Rețeta Prajitură Kinder Felie de Lapte

În căutarea unei rețete delicioase și reconfortantă pentru o prăjitură cu adevărat specială? Nu căutați mai departe! Vă prezentăm rețeta noastră pentru Prajitura Kinder Felie de Lapte, un desert care va cuceri inimile tuturor.

Ingrediente:

 • 200g biscuiți simpli
 • 100g unt
 • 400g lapte condensat îndulcit
 • 200g ciocolată cu lapte
 • 100g ciocolată neagră
 • 100g ciocolată albă
 • 200ml smântână lichidă
 • 100g fulgi de ciocolată

Mod de preparare:

Pasul 1: Pregătirea bazei

Pentru a începe, zdrobiți biscuiții simpli până când obțineți o textură fină. Încorporați untul topit în biscuiți și amestecați bine până când compoziția devine omogenă. Presărați amestecul rezultat într-o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și uniformizați baza cu ajutorul unei linguri sau a unui pahar cu fund plat. Dați la rece pentru aproximativ 30 de minute.

Pasul 2: Stratul de lapte condensat

Într-un castron, turnați laptele condensat îndulcit și întindeți-l uniform peste baza de biscuiți. Dați din nou la rece pentru aproximativ 1 oră, până când stratul de lapte condensat se întărește.

Pasul 3: Stratul de ciocolată cu lapte

Topiți ciocolata cu lapte la bain-marie sau la microunde. Turnați ciocolata topită peste stratul de lapte condensat și răspândiți-o uniform. Dați din nou la rece pentru aproximativ 1 oră, până când ciocolata se întărește.

Pasul 4: Stratul de ciocolată neagră

Topiți ciocolata neagră și turnați-o peste stratul de ciocolată cu lapte. Uniformizați și lăsați la răcit în frigider.

Pasul 5: Stratul de ciocolată albă și decor

Topiți ciocolata albă și răspândiți-o peste stratul de ciocolată neagră. Presărați fulgii de ciocolată pe deasupra și lăsați la răcit complet în frigider pentru cel puțin 2-3 ore sau până când se întărește complet.

Servire:

Taiați prăjitura în felii generoase și serviți alături de o cană de lapte cald sau o ceașcă aromată de ceai. Această prăjitură este perfectă pentru orice ocazie specială sau pentru a vă răsfăța pe dumneavoastră și pe cei dragi.

Sfaturi:

Pentru a obține cele mai bune rezultate, folosiți ciocolată de calitate superioară și asigurați-vă că baza de biscuiți este uniformă și bine compactată în tava de copt. De asemenea, puteți adăuga alte topping-uri sau arome după preferință, cum ar fi nuci mărunțite sau fructe uscate.

Cu această rețetă de Prajitură Kinder Felie de Lapte, veți surprinde cu siguranță pe toată lumea cu un desert rafinat și delicios. Savurați fiecare mușcătură din această prăjitură cu o textură bogată și un gust irezistibil!

Variațiuni creative

Dacă doriți să adăugați o notă personală sau să experimentați cu această rețetă, există câteva variațiuni creative pe care le puteți încerca:

Variațiune Descriere
Prajitură Kinder cu alune Adăugați alune mărunțite în stratul de ciocolată pentru o textură crocantă și o aromă bogată.
Prajitură Kinder cu caramel Întindeți un strat subțire de caramel peste laptele condensat îndulcit pentru un gust dulce și delicios.
Prajitură Kinder cu fructe uscate Presărați fructe uscate, cum ar fi căpșuni sau zmeură mărunțite, pe deasupra ciocolatei albe pentru o notă proaspătă și fructată.

Întrebări Frecvente

 • Cât timp poate fi păstrată prăjitura Kinder Felie de Lapte în frigider?
 • Pot folosi alt tip de biscuiți în locul celor simpli pentru baza prăjiturii?
 • Cum pot evita ca ciocolata să se topească prea repede atunci când o topesc pentru straturile prăjiturii?


Vezi și:

Asher

ad516503a11cd5ca435acc9bb6523536?s=150&d=mm&r=gforcedefault=1

Photo of author

Asher

Lasă un comentariu